دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

گزارش شریعتمداری درباره فروش سهام شستا به کمیسیون برنامه مجلس

گزارش شریعتمداری درباره فروش سهام شستا به کمیسیون برنامه مجلس نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت که وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درباره فروش سهام شستا گزارشی به این کمیسیون ارائه و تاکید داشت که اداره شستا با ضوابط غیر دولتی است و ارتباطی با دولت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره جزئیات نشست امروز کمیسیون متبوعش اظهار داشت: جلسه کمیسیون برنامه بودجه مجلس با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و وی گزارشی را از عملکرد وزارتخانه متبوعش در حوزه فروش سهام شستا، وضعیت تعاونی‌ها و بیمه کارفرمایان ارائه کرد.

 

وی افزود: این جلسه که 2 ساعت به طول انجامید وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص فروش سهام شستا صحبت کرد و سؤال ما از وزیر این بود که آیا از شستا چیزی به دولت می‌رسد یا خیر که آقای شریعتمداری تأکید داشت شستا بخش غیر دولتی است چرا که اداره شستا با ضوابط غیر دولتی است و ارتباطی با دولت ندارد.

 

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره بیمه کارفرمایان نیز گفت: نمایندگان تأکید داشتند که چرا بیمه کارفرمایان واحدهای کوچک پرداخت نمی‌شود و پیشنهاد نمایندگان این بود که کارفرمایان نیز مشمول بیمه یارانه‌ای باشند که وزیر هم با آن موافق بود.

 

میرتاج‌الدینی گفت: برخی از نمایندگان در مورد کم رنگ شدن تعاونی‌ها گلایه داشتند و تأکید داشتند از وقتی وزارتخانه تعاون‌، کار و رفاه ادغام شده‌اند بحث تعاون تحت‌الشعاع قرار گرفت که البته وزیر نیز تأکید داشت تعاون یا باید وزارتخانه مستقل داشته باشد و یا یک سازمان مستقل آن را اداره کند اما تأکید داشت که ما در وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی برنامه‌های زیادی برای حمایت از تعاون داریم.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha